Cégünk, az Actív-út Kft. 2011 tavaszán alakult át a kereskedelemre Békés megye szívében Vésztőn. Trapézlemezek gyártásával, forgalmazásával továbbá szendvicspanel építőelemek értékesítésével foglalkozunk. Jelenleg több jelentős külföldi gyártó céggel vagyunk partner kapcsolatban. Jó minőségű termékekre összpontosítunk jobb áron, kizárólagos német Thyssenkrupp alapanyagból, hogy a kedves vásárlóknak és vevőinknek írásos garanciát tudjunk biztosítani 20-25 évre. Továbbá minden termékünkre tanúsítvány, műbizonylat és egyéb írásos dokumentáció áll rendelkezésre.

 

Mi a trapézlemez?

A trapézlemez acéllemezből, hideghengerművel formázott építőanyag. Keresztmetszete trapézokból áll vélhetően innen kapta a nevét. Többnyire 0,35-0,60mm vastag horganyzott acéllemez, ami lehet színes poliészter bevonatú is. Az acéllemezt kaphat alucink bevonatot is, mely egy nagyon erős aluminium-cink-titán ötvözet, melynek eredményeképpen egy rendkívül ellenálló terméket kapunk. A festett poliészter bevonat vastagabb mikront jelent a gyakorlatban. A trapézlemez egy kifejezeten környezetbarát, és egy modern és gazdaságos építöanyag.

 

Mi a szendvicspanel?

A szendvicspanel egy olyan könnyű szerkezetes építőelem, amely szigetelő rétegből és azt közbezáró lemezfegyverzetből áll felhasználása egyre erőteljesebb mivel könnyen gyorsan szerelhető és esztétikus megoldás. Hőszigetelt tető, oldalfal és belső térelválasztó építéséhez a 30mm-120mm-ig. Nagyobb százalékban purhabos töltésű található meg. Szendvicspanelek esetén egyre többféle igény merül-fel a megrendelők részéről. Elsődleges felhasználásuk ipari, mezőgazdasági, kereskedelmi épületek tető és falburkolójánál jelentkezik de raktáraknál és hűtőházaknál is alkalmazható. Az egyszerű látszórögzítéssel vagy rejtet rögzítéssel továbbá fontos még a bordázat: standard sávos, vagy mikrobordás , vagy sima. Nem utolsó sorban a kiválasztott RAL színek.